Ovog proleća glasam za kanabis
April 19th, 2012
* * * *   2 glasova
Možemo da ga duvamo

glasam kanabis duvamo

Facebook komentari (ako nemaš Facebook nalog koristi formu ispod ove)

komentar(a)

Postavljeno u Foto | 9 komentara »

9 komentara

 1. NJ Wedding Bands Says:

  This is a very informative article.I was looking for these things and here I found it. I am doing a project and this information is very useful me. If you are interested, but this is my duty to inform you that virtual administrative assistant a very dedicated service and can be applied anywhere you want and get better results.
  NJ Wedding Bands

 2. Siska Says:

  Ja vidim rešenje u potpunoj rerajanizocigi školstva koje mora da se prilagodi činjenici da porodica kao osnova društva više ne postoji. Pa onda lepo privatne osnovne škole koje razgovaraju sa roditeljima unapred, procenjuju njihov psihološki profil i postave uslove koje roditelji moraju da ispune (i obrnuto, naravno, ali svi gledaju drugu stranu, niko ne primećuje ovu da prvi roditelji zapostavljaju decu u takvim slučajevima) i na kraju pojačati maximu da srednja škola nije obavezna. 10 godina ćemo imati velikih problema kao društvo, a onda će se stvoriti svest kod dece da moraju da se trude, da je IN biti upisan u bolju školu a ne imati bolji telefon, da je kul dobiti stipendiju za srednju na osnovu rezultata takmičenja u matematici, a ne popušiti nekom za nove cipele Sa druge strane, nije ni čika nevin, i goriće u paklu. Al’ da je jedini kriv u očiglednom slučaju (ovaj put) neuspele prostitucije, nije

 3. pvewpaqm Says:

  PbLMRm janaxodzpqhq

 4. vxqpwcemb Says:

  8xwgL5 , [url=http://bmryexteysgy.com/]bmryexteysgy[/url], [link=http://ymjfhoqpyiyc.com/]ymjfhoqpyiyc[/link], http://zmpvdliibgmy.com/

 5. gvnkxqtvfn Says:

  l5qPXi ivoqhqgumvqy

 6. car insurance online Says:

  slučaju (ovaj put) neuspele prostitucije, nijecar insurance online

 7. outdoor furniture manufacturer Says:

  godina ćemo imati velikih problema kao društvo, a onda će se stvoriti svest kodoutdoor furniture manufacturer

 8. Marcelo Says:

  Vladan Joksimovic kaže:Postovani,Molim vas da pojacate cisnjcee ulice Petra Mecave u okolini Hemijske skole, na Banovom brdu. Djaci bacaju pikavce i ostalo djubre svuda okolo i ozbiljno ugrozavaju zivot u susednim kucama.Molim vas pojacajte nadzor nad radnicima koji ciste na navedenoj adresi, jer poslednjih nekoliko dana niko nije cistio ulicu, sto je dovoljno da se napravi veliki nered.Ranije smo cesto vidjali vase radnike i sa njima dobro saradjivali.Unapred hvala.

 9. Tomz Says:

  Ukoliko ne posvećujete previše vremena slušanju mkiuze i ne vozite kola, ili vozite ali nemate moderan uređaj za reprodukciju iste, onda uvek možete igrati na kartu duhovitosti. U poslenje vreme su jako popularne numere koje zvuče odvratno, ali u tome je i čar. Mislim da je sve počelo sa numerom Kuća-pos’o od čuvenog Ekrema, tada su ljudi svatili da mogu da zabavljaju široke narodne mase poznavanjem ove numere i počeli da se interesuju za muziku tog tipa (apsolutni trash).

Ostavi komentar

Please note: Uključeno je uređivanje komentara i možda vaš komentar ne bude odmah objavljen. Nema potrebe više puta da šaljete isti komentar.

*
Dokazi da si covek, a ne dosadni kompjuter. Ukucaj ispod kod sa donje slike
Anti-Spam Image