Marija Zabjelo skidanje i mučenje devojke

Evo snimka iz Podgorice (naselje Zabjelo) o kome su ovih dana i novine pisale, na kome tri devojke iz Podgorice muče, pretpostavljamo Mariju, devojku iz Srbije, njihovu nekadašnju prijateljicu izgleda, zato što je navodno spavala sa dečkom jedne od tri mučiteljke.

Devojku šamaraju, teraju je da kaže da je kurva, seku joj odeću i kosu uz duhovite “ovaj deo sam ti malo istepenovala” komentare i spominju se tu još i neke pare.

Devojke koje na klipu zlostavljaju snimanu Mariju(?) su trenutno uhapšene i zadržane.
Priča se i o verziji snimka od 15-16 minuta, tako da ako uopšte ta verzija postoji i ako je neko ima, neka pošalje, a do tada možete ispod pogledati i skinuti verziju od 1:30

Get the Flash Player to see this player.

Download (Rapidshare)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Facebook komentari (ako nemaš Facebook nalog koristi formu ispod ove)

komentar(a)

Odgovori

456 Komentara on "Marija Zabjelo skidanje i mučenje devojke"


Guest
Nekilik
2 years 3 months ago

Dobru sisu ima ova Marija 😀 ima neko video gde joj skidaju gace?

Guest
djora
2 years 3 months ago

Crnogorci i Srbi su braca, svako ko pise i misli drugacije treba da se stidi. A sto se ovih devojaka tice, ovo je teski zlocin. U zakonu nigde ne pise da je varanje kaznjivo, doduse u deset bozijih zapovesti pise ne cini preljube, ali takodje pise i ne sudi drugome, tako da nije na ljudima da sprovode bozije zakone, a pogotovo zlostavljanje bilo kakve vrste ne sme biti opravdano. Totalni primitivizam.

Guest

[…] Snimak možete pogledati na ovom linku. […]

Guest
CRNOGORAC
2 years 4 months ago

A sto je ovo 4 kurve se nasle zamolio bih gospodu da ne vrijedja CRNOGORKE jer ovakvih nema puno ima ih vise u SRBIJU ovo je sramota za DRZAVU!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
zeljko
2 years 5 months ago

kakvi debili ova anonimys i milo djukanovic,kukula im majka sto ih rodi takve,zle i nadasve tupave.sljam.