Film Mikijevi Anđeli

Film Mikijevi Anđeli ekskluzivno na našem Youtube kanalu.

Novi i drugačiji filmovi zahtevaju nov i drugačiji pristup. Tako je i Miki Ranković odlučio da svoj film, koji je prvi ove vrste, umesto standardnim kanalima predstavi gledaocima na moderan način – preko našeg Youtube kanala.

Mikijevi Anđeli su parodija na rijaliti koncept. U filmu se meša dokumentarno, iskreno i istinito sa igranim, odglumljenim i granica između ova dva sveta se briše.

Film u kome učesnik Farme Filip Đukić izvodi muški stirptiz i pojavljuje se potpuno go ispod tuša. Film koji prati Filipove pripreme sa Andrejom i Davidom, koji se uz vođstvo Mikija Rankovića spremaju da idu u grad, njihov izlazak i posle toga odlazak u studio kod Papi Jaaz-a, gde će im reper Sale Tru pomoći da snime svoj rep hit.

Mislimo da su Mikijevi Anđeli jedan od onih filmova o kome ćete imati jako mišljenje – ili će vas oduševiti ili ćete ga mrzeti. Svakako vas neće ostaviti ravnodušnim.

Nijedan opis nije dovoljan da shvatite tačno šta i kako se u njemu dešava, tako da je najbolje da ga sami pogledate.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Facebook komentari

komentar(a)