A evo i ludih “Veliki brat” tekstova

NAPAD NA BRATA
Navijači Rada pokušali da provale u kuću “Velikog brata” i linčuju Bosanca Edina Kolendu!!!

Posle emitovanja scene u kojoj je Edin nosio dres bosanske reprezentacije, radovci pohrlili na Košutnjak i opkolili kuću

Posle skandiranja poletele kamenice, a teži incident i provalu u kuću sprečili obezbeđenje i policajci

Navijači Fudbalskog kluba “Rad” pokušali su pre nekoliko dana da provale u kuću “Velikog brata” i fizički se obračunaju sa Sarajlijom Edinom Kolendom. U pokušaju linčovanja sprečilo ih je obezbeđenje, tvrdi dobro obavešteni izvor Pressa koji se zatekao na licu mesta.
– Bilo je veoma kritično i da momci iz obezbeđenja nisu bili prisebni, ko zna kako bi se napad radovaca na kuću “Velikog brata” završio – kaže sagovornik Pressa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:
– Ozloglašeni navijači reagovali su neposredno posle emitovanja scene u kojoj je Edin Kolenda na sebi nosio dres bosanskog reprezentativaca Sergeja Barbareza. Pohrlili su na Košutnjak i opkolili kuću. Svi smo se našli u čudu, i u prvi mah smo pomislili da će se sve završiti na sitnoj svađi. Međutim, kada se skupilo pedesetak navijača, već je počelo da bude opasno, pa je i obezbeđenje koje čuva kuću zbilo svoje redove.
Naš izvor tvrdi da je počelo skandiranje: “Nož, žica, Srebrenica”, “Turčine, napušiš se kur…e” i “Ubij, ubij, ubij Turčina”.
– Pored navijačkih parola, preko megafona su počeli da pozivaju ostale ukućane da se, ako nisu pičke, skupe i razbiju Edina. Da je sve ostalo na skandiranju, bilo bi super, ali nekoliko najupornijih je u jednom trenutku pokušalo da kroz grmlje i šiblje koje okružuje kuću dođe do objekta i provali unutra. Poletelo je i nekoliko kamenica, ali na svu sreću nisu uspeli da od krošnji drveća dobace do kuće. Tada smo pozvali i policajce, koji su odmah reagovali i sprečili veći skandal – zaključuje naš izvor.
(A. R.)

Radovci: Ne može ovde da nam sprovodi islam!!!

Jedan od vođa navijača Rada, čiji identitet iz razumljivih razloga ne objavljujemo, kaže da je ovo bio sasvim logičan gest i odgovor na provokaciju:
– Želeli smo da uđemo i prebijemo Bosanca. Ne znam kako su ga uopšte pustili da učestvuje u “Velikom bratu”. Došao je u Srbiju da nam sprovodi islam. E, to neće moći. Izjavio je naočigled cele Srbije da ne može k’o čovek toalet-papirom da se obriše, jer to nije dovoljno higijenski. Pa, onda ona njegova priča o ramazanskom postu. E, kada je obukao dres, stvarno je prevršio svaku meru. Sad nam ga je stvarno dosta. Ostali ukućani su prave pičke, i tek se sada vidi da je Srba izbačen jer bi prebio tog smrada – kaže razgoropađeno navijač Rada, i zaključuje:
– Šta mislite, kako bi se proveo neki srpski takmičar da je usred Sarajeva obukao dres Mateje Kežmana na kome se nalazi srpski grb i dvoglavi orao?! Pa, karali bi ga!

Mikiju prete kladioničari!

Pet minuta slave Mikija Đuričića moglo bi lako da se pretvori u pet minuta strave. Trenutno najpopularniji Srbin na svetu, a do izlaska iz kuće “Velikog brata” i najveći favorit za pobedu, počeo je posle bračnih da dobija i anonimne preteće poruke. Naime, nekoliko kladioničara koji su u “Meridijanu” uplaćivali velike sume novca na Mikijevu pobedu, pobesneli su posle njegovog odustajanja. Njihova naizgled laka zarada (kvote na Mikijevu pobedu kretale su se od 3,00 do 5,00 – prim. ur.) prohujala je sa vihorom, a kao krivca kockari su, naravno, označili ovog dobroćudnog Sremca.

/izvor: http://www.novinepress.co.yu /

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+Share on RedditEmail this to someone

Facebook komentari

komentar(a)